Blijdorp abonnement voordelen

blijdorp abonnement voordelen

Abonnementen - diergaarde, blijdorp

Bekijk hier de vele voordelen die je hebt als abonnementhouder! Overige parken geven de volgende kortingen per persoon op de reguliere entreeprijs. Als abonnementhouder van dierenPark Amersfoort krijg je leuke extras! Diergaarde Blijdorp Ontvang 50 korting op de toegangsprijs van diergaarde Blijdorp. Met een Efteling abonnement geniet je van veel meer voordelen dan alleen onbeperkt toegang tot het park. Zo krijg je binnen de Efteling. Korting op eten en drinken, overnachtingen.

Goed doel artis is een door het cbf officieel erkend goed doel met de status verkoudheid van culturele anbi (Algemeen Nut beogende Instelling). Doordat artis op de inkomsten uit lidmaatschapsbijdragen kan rekenen, dragen de leden bij aan de financiële gezondheid van artis. Cadeaulidmaatschap Een artis-lidmaatschap is een origineel cadeau om te geven. Laat iemand anders voor een jaar lang genieten van alle voordelen scala van een artis-lidmaatschap. Kom naar de artis-kassa voor de speciale cadeaubon. Artis-tijdschrift Per lidmaatschap krijgt u vier keer per jaar het artis-tijdschrift, vol met nieuws uit artis en artis-micropia, verhalen en fotos. Het artis-tijdschrift verschijnt vier keer per jaar.


Voordelen 2018 - diergaarde, blijdorp

Een hele geslaagde vakantiedag en we willen zeker nog een keer terug! met de rondleiding zie je tussen nog zo veel meer. heb je kleine kids dan vind je dit zeker een uitstapje waard. Ronald meijer Als je echt goed keek, kwam je ook veel grapjes tegen. Teunie luijk wel een paar uur rond gekeken. Er was zoveel te zien. Teunie luijk Absoluut de moeite waard. De kinderen hebben genoten. Tim dekker on Twitter Een bezoek aan Miniworld Rotterdam is vooral met kinderen, zeker de moeite waard.

blijdorp abonnement voordelen

Zoo antwerpen - zoo antwerpen

Vul dan het contactformulier voor leden in om u te laten bijschrijven bij het huidige lidmaatschap. Alleen dan kunnen we de korting verrekenen. Rekenvoorbeeld twee volwassenen Eerste lid 76,00 Tweede lid 61,00 Totaal 137,00 ( 15,00 korting) gemiddeld 68,50 per lidmaatschap rekenvoorbeeld gezin met twee kinderen (3 t/m 17 jaar) Eerste lid 76,00 Tweede lid 61,00 Derde lid 30,95 vierde lid 20,95 Totaal 188,90 ( 65,00 korting) gemiddeld. Als u zich online heeft aangemeld als lid, ontvangt u per e-mail een ontvangstbevestiging van uw lidmaatschap. Ga met deze ontvangstbevestiging naar de kassa van artis om de artis-pas aan te laten maken. De foto wordt ter plaatse gemaakt en daarna kunt u gelijk van de voordelen gebruikmaken. Bekijk de voorwaarden die verbonden zijn stoelgang aan een artis-lidmaatschap en de veelgestelde vragen over lidmaatschappen.

Patricia - super leuke middag gehad! De kids keken hun ogen uit en kregen geen genoeg van al het moois. "Mama" - we hadden het niet zo groot verwacht. Het werd ook licht en donker, heel spannend en gaaf om te zien. "Mama" - in Miniworld Rotterdam wordt voor guus (7) en Kamiel (4) een droom werkelijkheid. Janneke staats - algemeen Dagblad de eerste minuten in de grote hal vallen guus (7) en Kamiel (4) van de ene verbazing in de andere. Janneke staats - algemeen Dagblad Het zijn vooral de details die de kinderen fascineren. Janneke staats - algemeen Dagblad M'n kleinzoon was er niet weg te krijgen. We hebben alles drie keer langsgelopen.

Abonnement, diergaarde, blijdorp - korting dierentuin kaartjes

blijdorp abonnement voordelen

Abonnement, blijdorp dierentuin milledoni - spot on gifts

Anoniem in gastenboek, heel knap neergezet, leuk om te zien lederen en te ervaren. Er is zoveel te zien voor jong en oud, man en vrouw, dat je echt de tijd wilt lichaam nemen om alles te zien. N., de details zijn geweldig en de subtiele grappen ook. Jasper Fransen, we hebben uren genoten van het landschap, de poppetjes en de speciale modelhuizen. Bert weenders Fantastische dag gehad.

M'n kleinzoon moeten overreden dat het echt tijd werd om te gaan. Toon van Genugten we vonden het prachtig! Ook de rondleiding achter de schermen gedaan. Patricia - elke keer als het donker werd gingen alle lichtjes aan dat vond onze dochter geweldig. Patricia - mijn dochter vond het geweldig.

Anonieme opa oma gastenboek, als oud-Rotterdammer sta je met trots te kijken hoe een stukje herkenning zo mooi wordt weergegeven. De dames in het gezelschap vonden het bijna nog leuker dan de mannen! Wil van dijk, we zijn diep onder de indruk van dit meesterwerk in miniatuur! Giessenburg, veel te veel details om in én dag te fotograferen. Geweest met zoon, schoondochter, kleinzoon (3) en jongste zoon (11). We hebben allen ontzettend genoten.


N., onze kleinzoon heeft genoten en raakte niet uitgekeken. Van der Horst, echt een aanrader voor andere opa's en oma's met hun kleinkinderen. Van der Horst, een droomreis in miniatuur, de reiskrant, het is hier buiten verwachting groot en heel goed toegankelijk in de rolstoel. In het bijzonder genoten van de rondleiding die met onbegrensd enthousiasme werd gegeven. Toon van Genugten, zeer klantvriendelijk en warm bedrijf. Hier staan de bezoekers centraal.

Blijdorp, abonnementen - overzicht abonnementen

Anoniem - land kopen van anwb, met mijn kleinzoon nu 2x naar Miniworld Rotterdam geweest. Beide keren het als een feestje ervaren. Heykoop, respect voor de mannen met de gouden handen! Te weinig tijd om alles te bekijken! Elly en Henk giessenburg. Je komt ogen tekort! Oer, dit slaat alles. Hans voorburg, de kleinkinderen hebben ademloos rondgekeken en volop genoten!

blijdorp abonnement voordelen

Superleuk voor oud en jong! Anoniem - land van anwb, kinderen vetpercentage komen met rode koontjes naar buiten. Anoniem - land van anwb, heel goed verzorgd en leuk voor jong oud. Anoniem - land van anwb, zeer leuk gedaan! Ontzettend veel oog voor detail. Anoniem - land van anwb, te gek gewoon, moet iedereen zien. Anoniem - land van anwb, het was boven verwachting.

én bezoek aan Micropia heeft u het volledige lidmaatschap er al uit. Lidmaatschapsprijzen, artis, artis micropia* 0 t/m 2 jaar gratis gratis 3 t/m 17 jaar 50,95  60,95 18 t/m 64 jaar 76,00  86,00 65 66,50  76,50 word lid *artis-micropia is gratis te bezoeken met een Museumkaart. Bekijk de voorwaarden die zijn verbonden aan een lidmaatschap en de veelgestelde vragen over lidmaatschappen. Extra lidmaatschap extra korting, een artis-lidmaatschap is voordeliger dan u denkt. Per adres krijgt u bij afsluiten van een lidmaatschap voor het tweede lid 15,00 korting, bij een derde lid 20,00 en bij bijschrijven van elk volgend lid bedraagt uw korting maar liefst 30,00. Heeft er al iemand op uw adres een lidmaatschap?

Voordelig te combineren met, micropia, het enige microbenmuseum ter wereld. Gratis artis-tijdschrift. Korting op toegangskaarten voor het programma van. 10 korting op de benen aankopen in de artis-winkel (m.u.v. 10 korting bij alle horecalocaties in het artis-park. Korting op het parkeren op het artis-parkeerterrein. Twee keer gratis naar zoo antwerpen of Planckendael. 50 korting op toegang bij diergaarde Blijdorp en Burgers zoo, op vertoon van artis-lidmaatschapspas en betalingsbewijs. Korting op de entreeprijs bij andere dierentuinen van.

Tip grootouder- abonnement - diergaarde, blijdorp

Voor een correcte werking van deze site dient u uw browser te updaten. Skip to content, verlengen kan al 4 maanden voor einde van je huidige contract. Populaire telefoons op dit moment, feedback. Inappropriate, you have already flagged this document. Thank you, for helping us keep this platform clean. The maximale editors will have a look at it as soon as possible. Voordelen artis-lidmaatschap, het hele jaar onbeperkt toegang tot het artis-park. Gratis enkele introducés meenemen met introducécoupons. Korting op extra toegangskaarten.

Blijdorp abonnement voordelen
Rated 4/5 based on 662 reviews

blijdorp abonnement voordelen
Alle artikelen 39 Artikelen
Parkeren Op vertoon van je abonnement ontvang je 3,50 korting op parkeerkaarten. Naast onbeperkt toegang tot diergaarde Blijdorp ontvang je ook vele extra voordelen. Wat krijg je allemaal met een blijdorp -abonnement?

3 Comentaar

  1. Afvallen met hardlopen is een goede en leuke manier om gewicht te verliezen. Alles wat hij nu doet in je buik heeft hij straks nodig buiten de baarmoeder om goed te overleven. (vaak ook cellulitis genoemd) op je (boven) benen en billen. Aantal kosten fiscaal aftrekbaar. Al na drie weken zichtbare resultaten tegen haaruitval Consumententest - 102 vrouwen en mannen - 6 weken clinical 5 voor vrouwen.

  2. Wil je meer weten over glasvezel, wifi, de Experiabox of heb je een vraag over installatie en gebruik? De gemeente rotterdam stelt het jeugd-tegoed beschikbaar voor Rotterdamse gezinnen met een kleine beurs. Het jeugd-tegoed wordt in 2018 naar leeftijd. Een weekendje weg of dagje uit in Rotterdam? Parkeren in Rotterdam doe je met Parkmobile. Ontdek deze wereldstad met uitgestrekte skyline.

  3. Met een abonnement heb je een streepje vór, daarom ben je als abonnementhouder een 'Vriend van gaia'. Als Vriend van gaia. Met een abonnement op Burgers zoo krijgt u bovenop een jaar lang toegang heel veel exclusieve voordelen! Zo kunt u in 2016 helemaal gratis naar vijf grote. Om van de voordelen gebruik te kunnen maken, dien je als abonnementhouder in het bezit te zijn van de gaiazoo voordeelfolder - hierop staan tevens de actievoorwaarden.

  4. Naast onbeperkte toegang tot zoo antwerpen en Planckendael geniet je met je zoo abonnement van een karrevracht aan voordelen. We zetten ze allemaal even. Met een jaarabonnement zie je de jonge Blijdorp-dieren opgroeien zoals okapis Gerrit & Mboshi, neushoorn Karuna, de ijsbeertweeling, maar het is meer dan een. Naast onbeperkte toegang tot Planckendael en zoo antwerpen geniet je met je zoo abonnement van een karrevracht voordelen. Waarom een jaarabonnement van gaiazoo?

Laat een antwoord achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*